Parkera och hämta Kvitto

För att parkera pågående kvitto, tryck på knappen [P] på höger sida under sifferpanelen.

(Finns där ingen "P"-Knapp eller Sifferpanel på höger sida går denna att ta fram med makrot: ##GGRINSLAG##)

Ange ett nummer eller namn med hjälp av skärmtangenterna och parkera med [OK] (bild 1).

För att hämta upp kvittot, tryck på [P] och välj önskat kvitto. Tryck [OK].

Tips! Med ett fysiskt tangentbord kan det underlätta att skriva in passande namn på de parkerade notorna.