Grundläggande Användning

[ Video ] Skapa och ändra Användare / Kassör / Personal

Skapa och ändra Användare / Kassör / Personal. Vi går igenom hur man kan lägga till och ändra användare / kassörer / personal i PC-Kassa. Som exempel om man vill låta varje användare ha sin egna inloggning med lösenord eller om man vill lägga upp snabbinloggning via exempelvis nummer eller personalkort som identifieras via magnetkortsläsare.

Speltid 02:43

[ Video ] Skapa Kunder i kundregistret samt välja kund till Kvitto

Skapa Kunder i kundregistret samt välja kund till Kvitto. Vi går igenom hur man kan lägga upp kunder i kassans kundregister samt hur man kan koppla kund till det pågående kvittot. Kundkopplade kvitton ger bland annat möjligheten att ta fram historik på kundens tidigare köp, låta kunder samla poäng på sina köp, spara kvittoinslagen till en offert och mycket mer.

Speltid 02:55

[ Video ] Skapa Kundkategori

Skapa Kundkategori. I denna video går vi igenom hur man kan kategorisera kunder i kundregistret med kundkategorier som till exempel Företagskunder, Privatkunder eller Klubbmedlem. Detta kan man i förlängningen använda till exempel för att göra massutskick, styra rabatter och mer.

Speltid 01:52

[ Video ] Skicka SMS och E-Post via Kundregistret

Skicka SMS och e-post via Kundregistret. Vi tittar på hur man kan skicka SMS eller e-post till en kund direkt genom kassans kundregister.

Speltid 01:14

[ Video ] Kampanj / REA-Knapp och Förlängt Öppet Köp

Kampanj / REA-Knapp och Förlängt Öppet Köp

Är det dags för kampanj eller REA? Tag gärna del av vår video som ger bra tips på hur man bland annat enkelt kan förbereda snabbknappar för rabatter och kvittotexter för exempelvis ändrade öppet köp-villkor.

Spela upp videon

Vi skapar en snabbknapp för att infoga rabatt samt en text på kundens kvitto med en knapptryckning. Perfekt inför Jul-REA, Black Friday, Sommarkampanj eller annat. Vi tittar även snabbt på hur man kan ändra kvittotext ifall man till exempel erbjuder förlängt öppet köp.

Speltid 05:11

Går videon inte att spela upp? Klicka här för en alternativ videolänk.

Ytterligare funktioner

Se gärna separat avsnitt om hur man kan arbeta med automatiska datum- och/eller tidsstyrda prisjusteringar via tillfälliga priser.

Tag gärna också del av våra samlade dokument över funktionen rabattgrupp som går att användas till exempel vid kampanjer som "tag tre betala för två".

Arbetar du med näthandel? Se gärna mer om hur man kan lägga till rabatter på Webshop

[ Video ] Infoga Valfri text på Kvitto

Infoga valfri text på Kvitto. Denna funktion ger möjligheten att på egen hand ange fritext på kundens kvitto.

Speltid 00:50

[ Video ] Infoga fast text på Kvitto

Infoga fast text på Kvitto. Vi beskriver hur man kan skapa en snabbknapp för att infoga en fast text på kvittot med en knapptryckning. Utmärkt att använda för att snabbt få ut en förbestämd text på kundens kvitto likt "Ej Öppet Köp", "Kampanjvara" mm.

Speltid 01:15

[ Video ] Söka efter Kvitto

Söka efter Kvitto. En kund har blivit av med sitt kvitto och vi tittar på hur man enkelt kan göra för att söka fram detta.

Speltid 01:47

[ Video ] Skriva ut Kvittokopia

Skriva ut Kvittokopia. Vi visar ett par olika sätt att skriva ut en kvittokopia på.

Speltid 00:53