[ Video ] Ställa in egen E-Post / SMTP-server

Ställa in egen E-Post / SMTP-server. För att man ska kunna skicka e-post via en egen server visar vi här hur man kan ställa in e-postuppgifter för utgående mejl. I senare versioner har kassan en inbyggd server för e-post men dessa inställningar behövs för att kunna skicka mejl genom PC-Kassa med en egen SMTP. SMTP-inställningar får man av sin e-postleverantör.

Egen SMTP behövs även om man ska göra massutskick till kunder

Speltid 01:38