Lägga till egna betalsätt - Mobila Betalningslösningen

Lägg till egna betalsätt

Det går bra att lägga till helt egna betalsätt som ska gå att ta emot i kassan. Det kan till exempel vara specifika lokala presentkort som ska särskiljas mot de vanliga presentkorten eller varför inte det populära betalningsalternativet Swish. Dessa betalsätt kan sedan placeras lättillgängligt på snabbknappar i kassafönstret.

Logga in på Web Office

Börja med att logga in på administrationsportalen Web Office. Se avsnittet "Logga in" i kom-i-gång-guiden för mer information om detta.

Öppna menyn "Egna betalsätt" och fyll i namnet på det nya betalsättet samt eventuellt redovisningskonto som detta ska belasta. Slutför genom att trycka på knappen "Spara".

Befintliga betalsätt framgår i listan undertill och för att ändra redovisningskonto på som ett betalsätt går mot tryck på knappen "Ändra".