Jag vill ändra så att kassalådan inte skjuts ut vid kortbetalningar. Hur gör man det?

Det finns olika sätt att ansluta en kassalåda. Om kassalådan är ansluten till en specifik port i kassadatorn som är avsedd för kassalåda går det att bestämma vid vilka betalsätt lådan ska öppnas. Detta gör man genom att gå till Arkiv-menyn uppe till vänster vidare till Inställningar och sedan Systeminställningar. Gå till fliken Extern Hårdvara följt av Fliken Kassalåda. I mitten på skärmen finns en lista där man kan bocka i eller bocka ur vilka betalsätt lådan ska skjutas ut på. Spara, stäng och starta om kassaprogrammet efter systemändring.