Ändra och skapa användare - Mobila Betalningslösningen

Ändra och skapa användare

Systemet är redan förinställt med den användaren (e-postadressen) som anmäldes tillsammans med beställningen av kassan och man behöver inte aktivt lägga in använda för att komma igång. Det går bra att börja arbeta med den som redan finns upplagd vid leverans.

Logga in på Web Office

Börja med att logga in på administrationsportalen Web Office. Se avsnittet "Logga in" i kom-i-gång-guiden för mer information om detta.

För att registrera fler användare som ska ha tillgång till kassan eller för att göra ändringar på befintliga öppna menyn "Användare".

I listan framgår de användare som redan finns registrerade. För att lägga till fler tryck på knappen "Skapa ny" och för att göra ändringar (till exempel för att byta lösenord) tryck på knappen "Ändra" till höger om användaren.