Sälja flera artiklar på en knapptryckning - Mobila Betalningslösningen

Sälja flera artiklar på en knapptryckning

Börja gärna med att ta del av avsnittet som förklarar hur man skapar, ändrar och sparar knappar samt knapplayout.

För att skapa en knapp som säljer flera artiklar används macrofunktionen "Artiklar" i rullistan. Sök därefter fram en artikel i taget som ska användas på knappen.

Tryck på "Plus"-symbolen för att lägga till artikeln på knappen.

För att söka fram fler artiklar och placera dem på samma knapp tryck på symbolen för ett förstoringsglas, sök fram artikeln och tryck sedan på "Plus"-symbolen för att addera denna. Pennan ger möjlighet att editera markerad arikelrad och den röda papperskorgen tar bort markerat artikelinslag från knappen. Det går i dagsläget inte att kombinera detta inslag med en automatisk rabatt. Priset räknas ut efter artiklarnas ordinariepris och på kundens kvitto ser det ut precis som att man hade slagit in de olika artiklarna separat.

Tryck på "Spara"-knappen för att slutföra.

Glöm inte att alltid också spara knapplayouten efter att ändringar är gjorda.

Tips! För att uppdatera ändringar gjorda på Web Office behöver innehållet i kassan laddas om. Detta görs bland annat automatiskt vid inloggning i kassaprogrammet och det går bra att logga ut kassan när som helst under dagen för att sedan logga in igen. En utloggning påverkar inte dagens försäljning och utför inte heller något dagsavslut. Logga ut genom att "swipa" in från vänster och tryck på texten "Logga Ut". Logga därefter in igen och kassan uppdaterar eventuella ändringar som är gjorda i Web Office.