[ Video ] Kampanj / REA-Knapp och Förlängt Öppet Köp

Kampanj / REA-Knapp och Förlängt Öppet Köp

Är det dags för kampanj eller REA? Tag gärna del av vår video som ger bra tips på hur man bland annat enkelt kan förbereda snabbknappar för rabatter och kvittotexter för exempelvis ändrade öppet köp-villkor.

Spela upp videon

Vi skapar en snabbknapp för att infoga rabatt samt en text på kundens kvitto med en knapptryckning. Perfekt inför Jul-REA, Black Friday, Sommarkampanj eller annat. Vi tittar även snabbt på hur man kan ändra kvittotext ifall man till exempel erbjuder förlängt öppet köp.

Speltid 05:11

Går videon inte att spela upp? Klicka här för en alternativ videolänk.

Ytterligare funktioner

Se gärna separat avsnitt om hur man kan arbeta med automatiska datum- och/eller tidsstyrda prisjusteringar via tillfälliga priser.

Tag gärna också del av våra samlade dokument över funktionen rabattgrupp som går att användas till exempel vid kampanjer som "tag tre betala för två".

Arbetar du med näthandel? Se gärna mer om hur man kan lägga till rabatter på Webshop