Jag får meddelande om att ingen standard artikelgrupp för övrigt inslag finns i kassan. Hur kan man korrigera detta?

Gå via menyn Arkiv – Inställningar – Företagsuppgifter och fliken Redovisning. Längre upp till vänster finns en rullista för att välja Öppet Inslag / Artikelgrupp. Välj en grupp som passar som standard för övriga generella inslag likt Övrigt 25% moms. Denna kan nämligen komma till att användas som en standardgrupp i kassan i vissa lägen.

Spara, Stäng och Starta om PC-Kassa för att ändringarna ska träda i kraft.