Jag har växlat till WestPA-appen och kommer inte vidare. Vad kan jag göra? - Mobila Betalningslösningen

Jag har växlat till WestPA-appen och kommer inte vidare. Vad kan jag göra?

WestPA-appen är mjukvaran från Westpay som bland annat behandlar samtliga korttransaktioner. Den samspelar hela tiden med kassaprogrammet. Kassaprogrammet och WestPA växlar automatiskt mellan varandra och man behöver vanligtvis inte tänka på att öppna eller stänga ner denna app.

Om man till exempel av misstag på egen hand har växlat till WestPA-appen så försätter den hela enheten i ett ofrånkomligt fullskärmsläge och man behöver starta om systemet helt.

Starta om

Genomför en omstart av enheten för att systemet ska ladda om samtliga program och återgå till kassaprogrammets inloggning.

Klicka här för att veta mer om hur man stänger av eller startar om enheten.