Sök artiklar via kassaprogrammet och välj dem till kvittot - Mobila Betalningslösningen

Sök artiklar via kassaprogrammet och välj dem till kvittot

Tryck på symbolen i toppmenyn som föreställer ett förstoringsglas för att öppna upp tillgången till det artikelregister som registrerats i Web Office.

Tips! Om ändringar har gjorts i Web Office laddas dessa in vid bland annat varje inloggning i kassaprogrammet. Tag därför för vana att logga ut och logga in i kassan efter att ändringar är gjorda. En utloggning ifrån kassaprogrammet utför inte ett dagsavslut och påverkar inte dagens försäljning. Logga ut kassan genom att "swipa" in sidomenyn från vänster och tryck på texten "Logga ut". Logga därefter in igen.

Sök och välj

Det går bra att söka efter artiklar via sök-fönstret längst upp eller att bläddra bland sidorna genom att trycka på knapparna för detta i botten. Sortering går att välja på flera olika sätt med sorteringsknapparna i övre vänstra delen och för att "slå in" en artikel på kvittot tryck på den blåa plus-symbolen till vänster om artikelbeskrivningen. Det går inte att göra några ändringar på artiklarna i kassan, alla ändringar görs via Web Office.

Sökningen ger automatisk träff och det går lika bra att söka på en viss del av namnet såsom artikelnummer och eventuellt registrerat streckkodsnummer.

Enhetsartiklar som anges ifrån sökfönstret anges automatiskt som antal ett när dessa läggs till på kvittot. För att arbeta med enhetsartiklars extrafönster för till exempel antal/vikt behöver dessa artiklar kopplas till snabbknappar.