Kvittoskrivare Citizen CT-E351

Citizen CT-E351

En något mindre och smidigare kvittoskrivare än övriga modeller som designmässigt gör sig bra i de flesta miljöer. Modellen används främst med USB-anslutning eller via nätverksanslutning. Detta gör att den passar lika bra framme i kassadisken så som bongskrivare i köket. Skrivaren har också en kontakt för eventuell kassalåda om denna till exempel inte kan anslutas direkt till kassadatorn.

För utökad information och drivrutiner mm. klicka här för att komma direkt till Citizen supportportal för denna modell.

Min kvittoskrivare skriver inte längre ut några kvitton. Vad kan jag göra?

Börja med att kontrollera så att alla kablar är inkopplade och inte lossnat. Logga ut och stäng ner PC-Kassa.
Stäng av kvittoskrivaren på strömknappen och låt den vara avstängd i 20 sekunder. Sätt sedan på den igen.
Öppna locket och kontrollera så att det finns en pappersrulle som är rätt isatt. Kontrollera även att det inte finns några gamla plaströr från tidigare kvittorullar. Stäng locket igen.
Tryck på knappen [Feed] och säkerställ att en bit kvitto matas ut.
Prova att dra ut USB-kabeln ur kassan och koppla in den i en annan port.
Kontrollera att lampan på kvittoskrivaren lyser grönt

Är detta gjort så starta PC-Kassa igen och testa en utskrift. Går det fortfarande inte bör en omstart av hela datorn göras innan supporten kontaktas för ytterligare undersökning.