Utökad Användning

[ Video ] Ändra kvittotext, logga och andra Kvittoinställningar

Ändra kvittotext, logga och andra Kvittoinställningar. Här tittar vi bland annat på hur man kan ändra kvittotext och lägga till en logga på kvittot. Även andra tips för inställningar gällande kvitto och kvittoskrivaren.

Speltid 04:26

[ Video ] Personalliggare, In- och Utstämpling samt Tidrapport

Personalliggare, In- och Utstämpling samt Tidrapport. Vi går igenom hur man kan använda kassan som personalliggare och arbeta med in- och utstämpling av tider samt ta ut tidredovisningsrapport för detta.

Speltid 07:33

[ Video ] Ställa in egen E-Post / SMTP-server

Ställa in egen E-Post / SMTP-server. För att man ska kunna skicka e-post via en egen server visar vi här hur man kan ställa in e-postuppgifter för utgående mejl. I senare versioner har kassan en inbyggd server för e-post men dessa inställningar behövs för att kunna skicka mejl genom PC-Kassa med en egen SMTP. SMTP-inställningar får man av sin e-postleverantör.

Egen SMTP behövs även om man ska göra massutskick till kunder

Speltid 01:38