Övrigt

[ Video ] Arbeta med Serviceschema Online

Arbeta med Serviceschema Online. I denna video går vi igenom funktionen Serviceschema Online. Funktionen ger möjlighet att utföra ett centraliserat serviceprotokoll på bland annat elcyklar.

Speltid 06:19

[ Video ] Kom-i-Gång med Klarna i PC-Kassa

[ Video ] Kom-i-Gång med Klarna i PC-Kassa. Det är enkelt att komma igång med Klarnabetalningar i kassan. Tag först kontakt med Klarna och be att få bli upplagd som "Klarna instore"-kund och följ därefter stegen i instuktionsvideon.

Speltid 01:59

Klarna nås på 08-120 120 20 eller via salj@klarna.com, uppge att ni använder kassasystem från Nutid.

https://www.klarna.com/se/foretag/butikssupport/