Chattsupport, Guider, Filmer, FAQ och Mycket mer

Här nås allt från vår chattsupport till guider, felsökningstips, vanligt förekommande frågor via FAQ och mycket mer. Hjälpavsnitt som, utöver för VendoPRO, även berör bland annat kortterminaler, tilläggstjänster, kringutrustning och vår fristående mobila betalningslösning. Allt samlat under ett tak!

Tag gärna del av våra Kom-i-Gång-Filmer för tips på hur man enkelt kommer igång med VendoPRO eller bläddra i vår FAQ där det går att hitta mängder med vanliga frågor och svar som berör VendoPRO och relevant kringutrustning. Klicka vidare och läs mer om våra integrationer eller tag del av hjälp och tips till vår mobila betalningslösning.

Det går också bra att söka efter information, läsa utökade guider för VendoPRO eller skicka in ett ärende till supporten - allt samlat på en sida! Saknar ni någon dokumentation, skicka gärna ett meddelande till oss och förklara vad som saknas så försöker vi ta fram och ladda upp detta så snart som möjligt. Är du intresserad att veta hur vi behandlar eventuella personuppgifter och cookies via denna webbsida går det att läsa om här.

Besök avdelningarna nedanför eller starta en chatt med en tekniker genom att klicka på chattknappen längst upp på sidan. Om chatten är obemannad går det istället bra att lämna ett meddelande till oss.

Tips! Hemknappen längst upp återgår alltid tillbaka till startsidan.