Lägga till posters

För att lägga till poster på en film så gör man detta direkt via Chaplin.

1. Börja med att gå in under Register -> Filmregister och sen välj den film du ska lägga till en poster på.
  2. När ni har valt film så trycker ni på posterhanteringsfliken ute till höger.
  3. Tryck på knappen Browse... och välj sedan den bild ni ska använda på denna film.
  4. Tryck på Spara knappen

Gå nu in på er internetbokning och uppdatera sidan för att sedan verifiera så att postern ser korrekt ut.