Chaplin

Chaplin biljettsystem

Chaplin är ett kassasystem med inriktning för biljett och/eller platsförsäljning. Programmet har funnits på marknaden sedan sommaren 2003 och är anpassat för både små och stora företag eller föreningar.

Chaplin är inte bara ett program för biljettförsäljning, det är ett helt koncept för dig som driver föreställningar och arrangemang.

Internetbokning

Till detta system finns där också en internetbokningssida som möjliggör försäljning och bokning via internet.
Tryck på länken för att läsa mer om internetbokningen.

Besök avdelningarna nedanför eller starta en chatt med en tekniker genom att klicka på chattknappen längst upp på sidan. Om chatten är obemannad går det istället bra att lämna ett meddelande till oss.

Tips! Hemknappen längst upp återgår alltid tillbaka till startsidan.