Introduktion

Chaplin Biljettsystem är ett kassasystem med inriktning för biljett och/eller platsförsäljning. Programmet har funnits på marknaden sedan sommaren 2003 och är anpassat för både små och stora företag eller föreningar. Dock är Chaplin inte bara ett program för biljettförsäljning, det är ett helt koncept för dig som driver föreställningar / arrangemang / butiksförsäljning. Det är i huvudsak utvecklat tillsammans med biografägare men fungerar utmärkt att användas i all slags försäljning där antalet platser är av vikt, om så det är biografer, arrangemang, gym, bowlinghallar, parkeringsplatser eller djurparker. Chaplin har stöd för kioskförsäljning.

Internetbokningen (tillägg)

Internetbokningen är ett komplement till Chaplin där man låter kunden själva göra sina bokningar och eventuellt köp online. Efter köp skickat biljetterna till kunden som man sedan scannar av när kunden kommer. Själva färgsättningen, sidobilder, logga, etc. är fullt designbar.

Digital skyltning (Ingår om man har internetbokningen)

Till Internetbokningen så tillkommer Chaplin Marknad som ger er möjligheten att visa vad som händer den kommande tiden på t.ex. en TV-skärm.

Nedan bild visar huvudvyn för Chaplin.
Denna vyn kan anpassas till viss del med egna färger enligt eget tycke.