Boka biljetter

För att boka biljetter så är det viktigt att man står i huvudvyn i Chaplin

1. Börja med att skriva in antalet biljetter man vill boka.
    Exempel nedan är: 2 biljetter

Tryck sedan på F3 tangenten för att öppna salongskartan.
OBS! salongskartan öppnas endast om man har valt numrerade platser vid skapandet av föreställning

Vid onumrerade platser, Hoppa direkt till steg 3

2. Vid numrerade platser så trycker man på F3 tangenten när man har valt önskade platser i salongskartan.

3. Mata in kundens Medlems ID eller kundens Telefonnummer och tryck på Enter
Finns kunden i systemet så dyker kundens namn upp under fältet Medlem

Vill kunden ha bekräftelse via SMS så måste denna ruta kryssas i innan man trycker på OK