Jag behöver hjälp. Hur gör vi enklast?

Börja med att söka efter tips och vägledning via sökfönstret eller bläddra bland de olika avdelningarna samt via vår FAQ för information om de mest vanliga situationerna som kan uppkomma. Har det uppstått ett problem med kassan finns också många lösningar i vår avdelning för felsökningstips.

Ny användare?

Är du ny användare av PC-Kassa rekommenderar vi att du tar del av våra Kom-i-Gång-filmer för en bra start och information om hur du enkelt kan komma igång med PC-Kassa. Klicka här för att öppna spellistan.

Sök

Använd gärna sökfunktionen för att hitta hjälp om olika avsnitt. Ange förenklade sökord likt "Kom igång", "Ändra pris", "Backoffice", "Inventering" osv. för att få en så matchande träff som möjligt.

FAQ

Bläddra bland mängder av vanligt förekommande frågor och svar.

Genvägar

Längst ner på sidan finns också snabbgenvägar till populära avdelningar så som avdelningen för felsökningstips, videoguider, textguider och mer.

Chatt

Hittar du inte rätt på supportportalen eller vill du komma i kontakt med en tekniker går det bra att chatta med oss eller att lämna in ett ärende genom menyn längst upp på websidan. Förbered gärna ID-nummer för fjärranslutning i förväg.