Hur får jag fram ID-nummer för fjärranslutning?

Det finns flera sätt att starta vår fjärranslutning. Via PC-Kassa går den att starta genom att trycka in sig på den blå [Info]-knappen uppe till vänster följt av fliken "Support". Därefter tryck på den stora blå symbolen med två pilar och välj att köra programmet. När programmet laddat klart möts man av ett fönster som presenterar ett ID-nummer vilket ni ger till teknikern. Symbolen för fjärranslutning kan också ligga förberedd på datorns skrivbord. Minska ner alla fönster och leta efter en symbol lik den till vänster.

Har ni installerat en egen variant av fjärranslutning kan dessa krocka. Möts ni av ett meddelande om att Teamviewer redan är i drift vänligen avsluta alla processer från Teamviewer och starta därefter vår fjärranslutning på nytt.

Klicka här för att komma till den utökade guiden över hur man kan starta fjärranslutning.