Hur kan man ta fram vilket versionsnummer vi har på vår PC-Kassa?

Vanligtvis framgår det längst ner i kassabilden (strax under Logga Ut-knappen). Där kan det stå likt Version: 38,5 XXXXXX,X eller 38,05 XXXXXX,X. Står det ingenting under Logga Ut-knappen kan man också gå in via menyn Hjälp uppe till höger och vidare till Om. Längre upp i detta fönster framgår det vilket version av PC-Kassa som är inläst.