Hur kan man se sitt lagervärde?

Det finns flera sätt ta fram lagervärde.

Vill man ta ut en detaljerad lista över alla artiklar specificerat går det bra via menyn Register – Utskrifter – Artikel Lagersaldo. Välj relevanta val i fönstret och tryck på knappen [Skriv Ut]. Man behöver inte skriva ut listan utan kan se den på skärmen genom att välja Bildskärmen i utskriftsvyn. Tänkt på att denna rapport visar artiklar från urvalen och kan generera väldigt många sidor. Längst ner på sista sidan hittar man summan av lagervärdet.

Vill man ta ut en rapport med färre sidor går det också ta ut på samma väg i menyerna fast istället välja Artikelgrupp Lagersaldo. Denna funktion har färre valmöjligheter men skriver istället ut enbart summan av varje artikelgrupp och slutligen på sista sidan det totala lagervärdet.