Jag har hört att kassan kan visa en Top 18 mest sålda artiklar men hittar det inte

Jag har hört att kassan kan visa en "Top 18" mest sålda artiklar men hittar det inte

Det stämmer. Det finns ett par sätt att få kassan att visa detta. Först behöver man tillse att uppdatera sin kassa. Hur man gör detta visas här: Uppdatera PC-Kassa.

När detta är gjort så har det tillkommit en ny funktion på en knapp i kassan. Den är belägen längst upp under texten för vald valuta.

Klicka på den så visas ett kondiment bestående av upp till 18 knappar.

Att tänka på är att Top 18 inte är statisk utan den ändrar sig baserat på vilken försäljning man haft de senaste månaderna.