Jag är ny användare och undrar hur man enklast kommer igång med PC-Kassa?

Jag är ny användare och undrar hur man enklast kommer igång med PC-Kassa?

Välkommen!

Vi hoppas att du kan få många bra tips via vår helpdesk på nätet. Börja gärna med att ta del av spellistan för våra kom-i-gång-filmer där vi förklarar vi om upplägget i PC-Kassa och tips på hur man kommer igång med bland annat försäljning, artikelregistrering, programmering av knappar och mycket mer. Flera av filmerna i listan är också lämpliga att låta all kassapersonal ta del av.

Bläddra också runt i vår FAQ med vanliga frågor och svar samt läs gärna igenom den förenklade användarmanualen för PC-Kassa för en bra grund. Gå vidare till spellistan eller öppna manualen genom att klicka på symbolerna nedanför eller läs bland mängder av textguider på avdelningen för detta.

Det går också bra att chatta med en tekniker alternativt kontakta oss via telefon!

 

Kom-i-Gång-filmer och Användarmanual

Introduktionsvideo                     

 

Sök

Använd gärna sökfunktionen för att hitta hjälp om olika avsnitt. Ange förenklade sökord likt "Kom igång", "Ändra pris", "Backoffice", "Inventering" osv. för att få en så matchande träff som möjligt. 

 

FAQ (Vanliga frågor och Svar)

Bläddra bland mängder med vanligt förekommande frågor och svar. 

 

Genvägar

Längst ner på sidan finns också snabbgenvägar till populära avdelningar så som avdelningen för felsökningstipsvideoguidertextguider och mer. 

 

Chatt

Hittar du inte rätt på supportportalen eller vill du komma i kontakt med en tekniker går det bra att chatta med oss eller att lämna in ett ärende genom menyn längst upp på websidan. Förbered gärna ID-nummer för fjärranslutning i förväg.