Välkommen / Introduktion - Mobila Betalningslösningen

Tack för att ni har valt vår mobila betalningslösning - en snabb, smidig och portabel kassa med inbyggd kvittoskrivare och kortterminal som man enkelt kommer igång med på bara några minuter.

Kom-i-Gång

Alla guider för självhjälp kommer vi att samla via vår supportportal på nätet under avdelningen Mobila Betalninslösningen som går att nå när som helst på dygnet. Surfa in via www.kassasupport.se och klicka på Supportportalen följt av avdelningen Mobila Betalningslösningen. Börja gärna i kom-i-gång-avdelningen med avsnittet som förklarar uppackningen av enheten och gå vidare därifrån för en god grund och förståelse inför att kassan aktiveras.

Den mobila betalningslösningen är en helt separat kassalösning från våra andra tjänster och är paketerad med både kvittoskrivare och betalkortsterminal i ett. Hårdvaran (själva enheten) kommer från Westpay och denna säljs även som fristående kortterminal helt utan kassamjukvara. Vårt samarbete har gjort det möjligt för oss att kombinera kassasystem, kvittoskrivare och kortterminal i en smidig handhållen enhet som är mycket enkel att arbeta med.

Hur börjar man?

Det är enkelt att komma igång med kassan. Börja med att logga in via en webbläsare på molntjänsten "Web Office" med inloggningsuppgifterna som tillhandahålls av er säljare. Det är vanligtvis den e-postadress som ni kommit överens om med säljaren inför beställningen. På "Web Office" förbereds kassan och där lägger man upp de artiklar och varugrupper som ska gå att sälja samt de knappar som ska synas i kassan. Det går lika bra att lägga upp fast pris på artiklar såsom att sälja med öppna priser direkt mot respektive varugrupp. Innan kassan kan användas behöver man skapa en knapplayout och placera de funktioner eller försäljning som ska finnas tillgängliga via snabbknapparna på skärmen. Detta gör man också via "Web Office".

När förberedelsen är klar går det bra att logga in i kassaprogrammet i terminalen och börja sälja direkt!

Tag gärna del av alla guider och hjälpavsnitt som finns tillgängliga via vår supportportal. Uppstår det andra frågor går också det bra att chatta med våra tekniker genom att klicka på knappen för detta längre upp i fönstret.

Lycka till med försäljningen!