Mobila Betalningslösningen

Under denna avdelning kommer vi samla all information som berör vår mobila betalningslösning - en komplett kassa och kortterminal i en och samma enhet!

Vår mobila lösning är ett helt fristående kassasystem utvecklat för operativsystemet Android och som med Westpays betalterminal Carbon C-100+ ger möjligheten att kombinera en snabb, enkel och portabel kassalösning med kortterminal i ett.

Klicka vidare på avdelningarna nedanför för användarhjälp, guider, manualer och felsökningstips.

Är du ny användare? Tag gärna del av våra kom-i-gång-avsnitt.