Jag försöker göra ett lite högre återköp men det går ej. Jag får meddelande ”Utbetalning ej tillåtet. För högt belopp!”. Hur kan man lösa detta?

Där finns inställningar som hanterar maximal återköpsnivå i kassan. För att ändra detta gå via menyn Arkiv – Inställningar – Företagsuppgifter och sedan på första fliken som öppnas. Längre ner till höger finns fönster för Säkerhetslås – Utbetalning, Fältet Max tillåtet belopp. Ändra detta till önskat högsta belopp för återköp. Fältet för ”om belopp överstiger” används för att systemet enbart ska varna vid detta belopp. Spara, Stäng och Starta om PC-Kassa för att ändringarna ska träda i kraft.

Tips! Vissa kortleverantörer tillåter inte alltid valfria utbetalningsbelopp. Undersök vad som gäller med er kortleverantör. För att veta mer hur man i kassaprogrammet kan hantera manuella utbetalningar mot egna betalsätt likt "Utbetalning Bankkonto" se mer om detta i separat guide.