Fortnox - Generell Information

Integrationen mot Fortnox underlättar bokföringen då en automatisk överföring av bokföringsinformation görs varje dag.

Detta kan synkas från PC Kassa

• Dagsavslut

• Order

• Fakturor (Kan dock inte markera fakturor som betalda i Fortnox)

• Artiklar och kunder som ingår i en order eller faktura synkas till Fortnox om de inte redan är synkade.

• Artiklar och kunder som uppdaterats i PC Kassa och som ingår i en order eller faktura uppdaterar till Fortnox.

Bra att känna till

Integrationen mot Fortnox är byggd för att skicka information från PC-Kassa till Fortnox och ingen information kan därför skickas från Fortnox till PC-Kassa.

För att komma igång med denna integration tar man först kontakt med sin kassaförsäljaren och beställer tillägget. När detta är klart skickas ett formulär automatiskt till den som är kontaktperson som innehåller information om hur man förbereder kassan med redovisningskonto samt information om API-nyckel mm.

Kontaktuppgifter till Fortnox

Supportnummer: 0470-78 50 00
Supportsida: Fortnox Användarstöd
Hemsida: Fortnox.se