Vipps - Generell Informasjon

Vipps er en norsk betalingsmetode opprinnelig utviklet for direkte overføringer mellom privatpersoner og e-handelskjøp, men som i dag også brukes til betaling i butikker som støtter dette. Vipps er i dag Norges mest populære mobile betalingsmåte og vår PC-baserte betalingsløsning har innebygget støtte for Vipps – både for betaling via QR-kode men også ved å legge inn kundens mobilnummer direkte i kasseprogrammet. Vipps - veldig, veldig enkelt!

Kort beskrivelse

For å komme i gang med Vipps trenger du kun å gjøre et par enkle innstillinger i kasseprogrammet og så er du i gang. Det er vanligvis fullt mulig å utføre disse innstillingene selv ved å bruke vår beskrivelse. Før aktivering trengs informasjon fra Vipps og det er blant annet disse som da legges inn i kassaprogrammet. Dersom du ønsker at våre teknikere skal utføre innstillingene i kasseprogrammet går det fint an å kontakte selgeren din og kjøpe installasjonshjelp – ellers tar vi som kasseleverandør ingen ekstra gebyrer for bruk av denne integrasjonen. Vipps tar et gebyr på 1,25 % per transaksjon for betalinger gjort via kassaintegreringen.

Kom i gang i noen få enkle trinn

• Hent informasjon fra Vipps
  • Oppdater kasseprogrammet
  • Angi innstillinger i kasseprogrammet
  • Klar til å ta betalinger med Vipps!

Fortsett her for å komme til startveiledningen.

Lykke til med Vipps!