Kom-i-Gång med Swish med Nutid som teknisk leverantör

Vi erbjuder i dagsläget integration till Swish via det PC-baserade kassasystemet. Integrationen till Swish säkerställer att betalningen är genomförd och godkänd innan kvittot registreras i kassan för en smidig och enkel hantering. Betalningarna som görs sker genom att kunden skannar en unik QR-kod som visas både i kassafönstret och på bildskärmskunddisplayen ifall en sådan finns. Det går helt enkelt inte att genomföra betalning mot integrationen annat än via transaktionens unika QR-kod. Det är säkrare, enklare och innebär minskad risk för butiken då varje transaktion görs med en unik referens.

Kontakta banken

Börja med att kontakta er bank. Swish-integrationen kräver avtalet "Swish Handelsavtal" för att fungera.

Vid kontakt med banken och beställning (eller ändring) av Swish Handelsavtal ska teknisk leverantör väljas till: Nutid AB.

Alla tekniska leverantörer är inte med hos alla banker. Därför kan banken behöva ett ID-nummer för att identifiera Nutid AB. Detta är: 9873268685

Vad som händer sen

Banken kommer att kontakta Swish för uppsättning. När detta är klart skickar Swish uppgifter om att ert företag är kopplat till Nutid AB som teknisk leverantör.

När supporten får detta mejl kommer ni att kontaktas för att boka in en tid för nästa steg, vilket är installationen av Swish integration i kassan.