Sälja biljetter

För att sälja biljetter så är det viktigt att man står i huvudvyn i Chaplin.

1. Börja med att skriva in antalet biljetter man vill sälja.
    Exempel nedan är: 2 biljetter

Tryck sedan på F4 tangenten för att öppna salongskartan.
OBS! salongskartan öppnas endast om man har valt numrerade platser vid skapandet av föreställning

2. Efter att man har valt placeringen (om platsnumrering) Så kommer man vidare till försäljningsläget.
Här kan man lägga till konfektyr om så önskas genom att trycka på förstoringsglaset till höger om kioskfältet.

Radera artikel
På den högra sidan (se röd ring) så ser man dom inslag man har gjort från kiosken.
Skulle du vilja ta bort en artikel så dubbelklickar du bara på den artikeln som ska raderas så försvinner den från kvittovyn

Slå ut köpet
3.
När man är nöjd med pågående kvitto så väljer man att slå ut köpet på valfritt betalmedel.

Biljettförsäljning kan även ske via internetbokningen