"Framma" rätt (för restaurang)

Om det finns behov för att tala om till köket att en maträtt ska frammas så finns det i kassan en funktion för att skicka meddelande till bongskrivare/köksskärm.

Att framma en rätt fungerar bäst när man använder parkerade notor (eller använder bordskartan) men går förstås att använda utan detta.

Börja med att programmera en knapp

Se vår videoguide för hur man programmerar knappar: [Video] Programmera Knappar

Knapptext exempelvis: Framma huvudrätt

Tryck på knappen [Meddelande].

Fyll i 1. Ange rubrik, 2. Ange meddelande, samt 3. välj köksskrivaren.

Använd den så här

• Välj det bord eller den nota som avses.
  • Tryck på knappen som skapades.
  • Parkera kvittot igen.

Funktionen får kassan att skicka ut en utskrift till bongskrivaren att framma huvudrätten kopplad till rätt bord/nota.

Skapa flera knappar för övriga rätter, så som Förrätt, Efterrätt etc.