Arbeta med Företagskort

Företagskort är en form av samlingsfakturering där man identifierar kund och referens via ett magnetkort. Företagskort skapar en post för senare utskrift på motsvarande sätt som faktura, fast magnetkortet styr vilken kund som ska faktureras. Antingen skickas fakturorna enskilt, eller så samlingsfaktureras de, beroende på inställningen på kunden. Företagskort kan användas både för att verifiera att köp får utföras till företaget, och debiteras via faktura, men även som personalkort i t.ex. personalrestaurang eller personalbutik. Dessa köp kan senare föras över till lönesystemet.

Användarguide

Nedladdningslänk till guiden för Företagskort