Datalogic Magellan 3410VSi

Den innovativa Magellan 3410VSi-skannern från Datalogic är enkel att använda och monteras med fördel i kassadisken med den medföljande fästanordningen. Den extra stora läsytan och automatiska svepskanningen ger snabba och enkla läsningar från en mängd olika streckkoder och QR-koder genom att helt enkelt bara svepa dem framför skannern utan ett enda knapptryck.

Förkonfigurerad vid leverans

När Magellan 3410VSi beställs via vårt auktoriserade centrallager förkonfigureras denna alltid av våra tekniker till korrekta inställningar innan den lämnar lagret. Tänk därför på att support på dessa skannrar enbart gäller enheter levererade från detta lager. Tag gärna kontakt med er kassaförsäljare för att veta mer om eventuella inköp av utrustning. När skannern når butiken kopplas den enkelt ihop med kassadatorn och är "plug and play" via en traditionell USB-kontakt samt redo att användas direkt med både streckkoder och QR-koder.

Bilder och kortare beskrivningar

Skannern är enkel att koppla in och använda och den stora läsytan bidrar till en snabbare samt mer effektiv skanning i kassadisken.

Grön lampa indikerar bland annat status och skanning. Den lyser i fast sken när enheten är i normalläge och indikerar med ett snabbt blinkade när enheten är i viloläge. Den översta knappen med en "högtalare"-symbol fungerar bland annat för att välja volyminställning samt ljudinställning. Vid ett snabbt tryck ändras enkelt volymen till en av fem tillgängliga nivåer och vid ett cirka en sekunds långt tryck går det förändra tonläget.

Enheten levereras med anslutningskabel samt monteringsfäste för kassadisken.

För att komma åt anslutningskontakterna behöver skyddskåpan under skannern avlägsnas. Ta tag i ena sidan och dra försiktigt rakt ut, undvik att skada plasten.

Anslut kontakten i uttaget markerat "Host" i enheten såsom på bilden.

Skannern kan enkelt monteras i fästanordningen.

Koppla sedan in USB-kontakten i kassadatorn och skannern är redo att börja användas direkt.

Tips!

För att avlägsna skannern från fästanordningen är det enklast att först dra den försiktigt "framåt" för att få en liten glipa...

... och sedan lyfta enheten rakt upp.