BCP ONE - Para fler skannrar till samma antenn

Det går bra att para en skanner till en annan mottagare (antenn) så fler skanners kan användas utan att behöva byta mottagare eller ha fler kassadatorer.

En skanner kan aldrig vara kopplad till fler än en mottagare.

I skannern, välj "Settings" och sen "Pairing".

En bild som visar text, poängtavla

Automatiskt genererad beskrivning   En bild som visar text, skärm, elektronik, visa

Automatiskt genererad beskrivning

Välj sedan "Normal mode".

En bild som visar text, skärm, elektronik, visa

Automatiskt genererad beskrivning

Nu visas följande meddelande i skannern.

En bild som visar text, skärm, poängtavla

Automatiskt genererad beskrivning

Ta ur mottagaren (antennen) ur datorn, vänta ett par sekunder och sätt tillbaka mottagaren igen.

Nu ska följande meddelande visas på skannern och parningen ska vara klar.

En bild som visar text, elektronik, poängtavla

Automatiskt genererad beskrivning

Upprepa med övriga skannrar som ska kopplas till samma mottagare.